Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!

Töltse le Ön is brossúránkat!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

2014 Húsvétján Magyarországon a „kamionstop”, azaz a 7,5 t legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozó közlekedési korlátozás Nagyszombat éjjel 22:00 órakor kezdődik, és Húsvét hétfőn 22:00 óráig tart. A tilalom mind belföldesekre, mind pedig nemzetközisekre vonatkozik, és a következő részletek szerint alakul. Katt a címsorra!
2014 áprilisában Magyarországon a „kamionstop”, azaz a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása — mind belföldeseknek mind pedig nemzetköziseknek — szombatonként 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként 22:00 óráig tart. Ettől eltérő órarend lesz a húsvéti ünnepek alatt. Részletekért katt a címsorra!
2014 márciusában és áprilisában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. Kattintson a címsorra!
Július 1-jén, hétfőn 00:00 órától elindult Magyarországon a tehergépjárművek használatarányos díjfizetése. A rendszer támpillére a www.hu-go.hu portál. A díjköteles utak tarifáit vagy viszonylati jeggyel, vagy már meglévő műholdas készülékkel, vagy újonnan vásárolható fedélzeti egységgel lehet kiegyenlíteni. Díjak, útvonaltervező, tudnivalók itt!
  Magyarország — számos uniós országgal egyetemben — bevezette nemzeti jogrendjébe az új tevékenységigazoló lapot, melyen a gépkocsivezetők munkaadója a szabadságon vagy hosszabb pihenővel töltött időt igazolja.
1
2
3
4
5
Kiemelt hírek
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Szakmai lobbi
Fuvarhirdetések