Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!

Töltse le Ön is brossúránkat!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

Az Európai Parlament és a Tanács 165/2014/EU rendelete (2014. február 4.) 34-es cikke alapján:
Hazánk útjain március 1-jén 22:00 óráig még téli mentességet élveznek a nemzetközi fuvarban haladó, környezetbarát tehergépjárművek. A március 7-8-ra eső hétvégétől azonban már a nemzetköziseknek és belföldeseknek egyaránt meg kell állniuk a kamionstop ideje alatt, azaz szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig. Részletekhez katt címsorra!
Hagyományainkhoz híven az idén is sor kerül az MKFE tavaszi tagi találkozóira. Témáinkból: költségszámítás és költségelemzés, elnökjelöltek bemutatkozása és javaslatok a tisztségre, EKÁER, német minimálbér stb.
2015 márciusában és áprilisában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarend szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. Kattintson a címsorra!
Tisztelt MKFE-tag! A fuvarozók regisztrációjáról, az erre vonatkozó Elnökségi határozatról, javaslatról adunk tájékoztatást.
1
2
3
4
5
Kiemelt hírek
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Szakmai lobbi
Fuvarhirdetések