Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

A veszélyes árukra vonatkozó 2015-ös előírások belföldi jogalkotói kérdései, az új CTU bevezetése, a veszélyes áruk közúti fuvarozásának ellenőrzési tapasztalatai –többek között e témák kerülnek terítékre a Veszélyesáru 2015 szakmai konferencián.
2015 májusában Magyarországon a „kamionstop”, azaz a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása — mind belföldeseknek, mind pedig nemzetköziseknek — szombatonként 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként 22:00 óráig tart. Ettől eltérő órarend lesz május 1-jén és pünkösdkor. Katt a címsorra!
2015 májusában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarend szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. Kattintson a címsorra!
Az Európai Parlament és a Tanács 165/2014/EU rendelete (2014. február 4.) 34-es cikke alapján:
Tisztelt MKFE-tag! A fuvarozók regisztrációjáról, az erre vonatkozó Elnökségi határozatról, javaslatról adunk tájékoztatást.
1
2
3
4
5
Kiemelt hírek
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Szakmai lobbi
Fuvarhirdetések